Filosofie op Leiderschap


Succesvol leiderschap kan pas ontstaan wanneer er continu gewerkt wordt aan de eigen innerlijke ontwikkeling. Gebruik de omgeving als spiegel en leer hiervan. Angsten, status, macht en andere persoonlijke issues staan leiders vaak in de weg om beslissingen te nemen. Veranderingen in de zakelijke wereld ontstaan alleen wanneer leiders in zichzelf een beweging maken.

Door volledige vrijheid te creƫren in je eigen persoon, doen en laten kun je leiding geven aan jezelf. Hierdoor zal je beter in staat zijn om leiding te geven aan een organisatie. Door volledig vrij te zijn bereik je een staat van bewustzijn zonder bewijsdrang. De energie die hieruit voortkomt is voelbaar voor de gehele organisatie en zal als inspiratie worden ervaren. Dit maakt je een succesvol leider waar mensen graag voor willen werken.


Het bewustzijn in combinatie met een goed doordachte strategische visie brengt de organisatie in een stroomversnelling om haar doelen te realiseren. Er vindt een transformatie van energie plaats waardoor iedereen met plezier zijn of haar bijdrage zal leveren. Leren hoe deze filosofie in jouw bedrijf toegepast kan worden?

Lees het hier