Wie is Wieger


Eigenaar, oprichter en business adviseur. Wieger Wagenaar ís beWone. Met zijn bedrijf wil hij een nieuwe manier van leiding geven centraal zetten. Voor hem is zijn innerlijke gevoel het leidende kompas als het gaat om zakendoen. Hij is inspirator en sparringspartner maar ook executive coach en business consultant. Twee werelden die in zijn geval naadloos in elkaar overgaan.

Tijdens zijn carrière werd Wieger meer en meer bewust van het fenomeen dat alles van binnenuit gecreëerd wordt. Hij realiseerde zich dat zijn zakelijke succes het gevolg was van zijn persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Hierdoor kwam zijn carrière in een stroomversnelling; hij ging steeds beter functioneren en beter in zijn vel zitten.

Door de energie die daardoor van binnenuit vrij kwam kon hij moeiteloos leiding geven aan grote groepen, het bedrijfsbelang dienen en veel in beweging zetten. Door zijn gevoel te volgen maakte hij de juiste beslissingen.

“ Mijn innerlijke kracht maakt dat ik onafhankelijk en onbevangen in het leven sta. Graag wil ik mijn leiderschapsfilosofie en rijke ervaring delen met leiders die hierdoor aangeraakt worden om samen te werken aan de veranderingen en ontwikkeling van bedrijven. ”

Wat doet Wieger


Wieger schuift aan tafel bij bedrijven en organisaties. Hij kijkt mee, adviseert en instrueert. Met zijn bewustzijn en unieke kijk op leidinggeven belicht hij een nieuwe manier om een bedrijf te laten groeien of zelfs een kickstart te geven. Wieger beperkt zich niet tot één dienst maar wil met beWone al zijn kwaliteiten benutten door zichzelf op meerdere gebieden inzetbaar te stellen.


Wieger Wagenaar is partner van
The Culture Club Company

Wie is Wieger


Met jarenlange ervaring als manager voor onder andere Ernst & Young, Achmea, Eureko Sigorta (Istanbul) en nu ook als ondernemer heeft Wieger zijn sporen verdiend in de zakenwereld. Dit heeft een groot divers netwerk opgeleverd, waarbij het verbinden van organisaties op basis van zijn leiderschapsfilosofie een bewezen toegevoegde waarde levert.

Wieger heeft geconstateerd dat leiding geven vanuit het hart gelukkige intrinsiek betrokken medewerkers oplevert en hierdoor resultaten duurzaam behaald worden. Dit straalt door in de rest van het organisatie en samenleving.