Transformatie naar Intuïtief Leiderschap


Organisaties doorlopen verschillende fases in de lifecycle van start-up naar volwassenheid. Om uiteindelijk de gewenste staat van volwassenheid te bereiken is een goede strategische visie nodig. Daarnaast worden verscheidene tools, technieken maar bovenal leiderschapsstijlen toegepast. Door jarenlange ervaring als manager ziet Wieger wat waar nodig is.

Bewustzijn, strategische visie, de juiste man op de juiste plek en de ‘tone at the top’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze onderdelen komen aan bod tijdens de gesprekken die Wieger voert met organisaties. Uit een gezamenlijke verbinding komt er een plan of idee tot stand.


Het advies en de aanpak van BeWone zal altijd maatwerk zijn. Iedere organisatie is welkom. BeWone voelt wat waar nodig is. De vorm waarin varieert van Business advies, executive coaching, toezichthouden/commissaris, trainingen en interim management.

BeWone draagt zijn kennis, filosofie en advies omtrent zijn kijk over leiderschap over en bewerkstelligt een transformatie in de organisatie.

Business advies

Ieder persoon en organisatie is uniek. BeWone voelt wat wat waar nodig is. Advies en de aanpak zal altijd maatwerk zijn. Alles is mogelijk.

Executive coaching

Van financiering tot strategie, BeWone helpt u met positieve support, feedback en advies zodat het bedrijf in een flow komt dankzij de juiste energie. Wij kennen geen kaders.

Training

Naast diensten voor managers, geeft BeWone ook trainingen in groepsverband op basis van open inschrijving.


Toezichthouden

Als organisatie staat u altijd zelf aan het roer, maar tijdens het proces van verandering en groei is het fijn om iemand mee te laten sturen. Wieger staat schouder aan schouder met u en
denkt actief mee over de te maken stappen.

Interim managen

Wieger helpt u op weg naar een succesvol en energiek bedrijf. Hij zet mensen in hun kracht en stelt ze in staat om optimaal te functioneren. Zo ervaren ze de wind onder hun vleugels. Op basis van die filosofie gaat BeWone samen met u aan de slag.

Gastspreker

Daarnaast verzorgt BeWone naar wens van de opdrachtgever inspiratieworkshops met betrekking tot leiderschap en treedt Wieger op als gastspreker.

Intuïtief
Leiderschap